Ірис Tiger Stripe Mix

180.00 грн.

Пропонуємо вам купити Ірис Tiger Stripe Mix в шоубоксах, – ідеальний варіант для тих, хто хоче отримати декілька видів квітів у невеликій кількості. Ви можете самі обрати наповнення чотирьох ящиків шоубокса. А якщо ж вам потрібна наша порада чи допомога – звертайтесь. Ми завжди до ваших послуг! Маючи безліч різних типів і кольорів, іриси підійдуть майже для кожного саду. Названий на честь грецької богині веселки, іриси вносять колір у сад навесні та влітку.

Артикул: 50031 Категорія:

14 в наявності

Опис

Високий прекрасний ірис, названий на честь грецької богині, яка їхала верхом на веселці. Незважаючи на своє божественне походження, ця квітка є міцною, надійною та легкою у вирощуванні. Існує надзвичайно широке розмаїття кольорів, починаючи від білого до майже чорного; хоча найбільш поширений у відтінках лавандового, фіолетового, білого та жовтого.
Найкращий час для посадки кореневищ або цибулин ірису – це кінець літа до початку осені, щоб дати їм достатньо часу для вкорінення до закінчення вегетаційного періоду. У жаркому кліматі їх можна висаджувати у вересні чи жовтні.
Ірисам потрібно повне сонце не менше половини дня.
Більшість ірисів зацвіте навесні чи влітку.

Додаткова інформація

Розмір

6/7

К-сть в упаковці

100

Колір

Багатоколірний

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ірис Tiger Stripe Mix”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *