Крокус Jeanne D’Ark

426.00 грн.

Пропонуємо вам купити Крокус Jeanne D’Ark в зручній упаковці: по 100 цибулин в кожній. Квіти крокуса відкривають шлях для інших весняних квітів. Вони цвітуть яскраво і рано, приносячи яскравий та такий очікуваний колір після довгої зими. Ці маленькі, але могутні рослини з їх різнобарвним цвітом і солодким ароматом виманюють голодних бджіл зі своїх вуликів. Рослини крокусів будуть розмножуватися і зацвітати рік за роком, приносячи з ними щораз більше цвітіння

Артикул: 9203257038 Категорія:

6 в наявності

Опис

Квіти крокуса цвітуть різноманітними яскравими кольорами, включаючи фіолетовий, лавандовий, синій, помаранчевий, жовтий, кремовий і білий. У них вузьке трав’янисте листя.
Крокуси – це квітки, які з’являються в березні та квітні над стрункими листям. Ці енергійні голландські крокуси з великими квітками ідеально підходять для розбавлення зелені на галявині чи клумбі. Для досягнення натуралістичного ефекту розсипте невеликі жмені цибулин, висаджуючи їх там, де вони падають.Саджайте свої весняно-квітучі крокуси в землю після похолодання погоди восени, але до того, як земля почне замерзати.

Додаткова інформація

Розмір

8/9

К-сть в упаковці

100

Колір

Білий

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Крокус Jeanne D’Ark”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *