Пушкінія Scilloides Libanotica

168.00 грн.

Пропонуємо вам купити Пушкінія Scilloides Libanotica в шоубоксах, – ідеальний варіант для тих, хто хоче отримати декілька видів квітів у невеликій кількості. Ви можете самі обрати наповнення чотирьох ящиків шоубокса. А якщо ж вам потрібна наша порада чи допомога – звертайтесь. Ми завжди до ваших послуг! Створіть вражаючий пейзаж з цією чудовою цибулинною рослиною, смугастим проліском Пушкінія. Відмінно розростається, він розцвітає рік за роком і навіть розмножується з насіння за сприятливих умов сонячного світла та вологого ґрунту.

Артикул: 50096 Категорія:

16 в наявності

Опис

Пушкінія scilloides libanotica, яку іноді називають смугастими пролісками, – це весняно-квітуча цибулина, що має тонке сріблясто-синє цвітіння. Родом із східного Середземномор’я, він процвітає у вологих умовах навесні під час вирощування, але в теплих, і сухих умовах влітку, під час дозрівання цибулини. Ідеально підходить для вирощування в кам’яних садах або під деревом або чагарником, якщо туди потрапляє достатня кількість сонячного світла.

Вирощувати Пушкіню scilloides libanotica потрібно у вологому, але добре дренованому ґрунті на повному сонці або в частковій тіні. Якщо вирощуєте у траві, уникайте скошування газону до червня. Розмножують поділом восени.

Додаткова інформація

Розмір

5/6

К-сть в упаковці

100

Колір

Білий, Синій

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Пушкінія Scilloides Libanotica”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *