fbpx

Все ще вагаєтесь, чи варто починати продавати онлайн? Доки ви думаєте, ваші конкуренти діють. Сучасний світ вже неможливо уявити без інтернету, та й ринок електронної комерції розвивається блискавичними темпами. Воно й не дивно, замість того щоб стояти в заторах, чергах чи просто блукати містом в пошуку магазину, можна просто в декілька кліків придбати все необхідне. В такому випадку, чому б не спробувати запустити інтернет-магазин для продажу посадкового матеріалу?

Спершу необхідно вирішити – ви самі будете це робити, чи бажаєте найняти команду професіоналів. Якщо ви все ж таки вирішили побудувати свій онлайн-магазин власноруч, оберіть підходящий конструктор веб-сайтів електронної комерції. Наразі доступна величезна кількість програмного забезпечення, яке дозволяє вам створити власний інтернет-магазин. Не лякайтесь, для цього вам не потрібно володіти передовими технологічними знаннями, чи навичками кодування. Все що вам знадобиться – це підключення до Інтернету та цікава бізнес-ідея (наприклад, продаж посадкового матеріалу).

Конструктори інтернет-магазинів бувають різні. Деякі з них дорогі, інші ж вимагають більше вкладень. Є надійні, а є такі, яким не варто довіряти. Наразі Magento, Prestashop, WooCommerce та багато інших платформ електронної комерції доступні для вибору.

Щоб Ваш сайт був корисним, цікавим та доступном потрібно підібрати правильний функціонал. Не перенавантажуйте свій сайт непотрібними віджетами та модулями, проте не забудьте додати все необхідне.

Привабливий та зручний інтерфейс

Коли мова заходить про дизайн, варто не лише дати волю фантазії та потурбуватись про зовнішній вигляд магазину (що насправді дуже важливо). Перш за все, Вашим клієнтам повинно бути зручно користуватись функціоналом сайту, з легкістю робити замовлення. Надто багато незрозумілих кнопок та складний інтерфейс просто відлякне відвідувачів сайту, адже ніхто не хоче витрачати свій дорогоцінний час.

Каталог з категоріями

Товари які Ви пропонуєте (а у Вашому випадку це цибулини та інший посадковий матеріал) потрібно групувати по категоріях. Це зручно не лише для Ваших клієнтів, але й для Вас. Людина, яка націлена придбати тюльпани, не захоче довго гортати сторінки каталогу в пошуках потрібної квітки.

Пошук по сайту

Ще один надзвичайно необхідний та зручний функціонал для збереження часу клієнів -функція пошуку товарів.Зазвичай,люди знають що вони хочуть придбати. Тому дайте їм можливість ввівши назву потрібного товару у віконечко пошуку одразу отримати бажаний результат. Ви також можете додати фільтри такі як розмір, колір, тип фасування та інші.

Платіжні системи

Магазин перш за все створений, щоб продавати товар. А в цьому не обійтись без грошових операцій. До питання підключення платіжної системи потрібно віднестись дуже відповідально. Дані повинні бути надійно захищені, як і всі грошові перекази.

Відгуки та рейтинг

Біля 70% онлайн-покупців перш ніж придбати товар звертають увагу на рейтинги та читають відгуки. Дайте можливість вашим клієнтам описувати свої враження від покупок у Вашому магазині.

Зворотній зв’язок

У клієнтів завжди виникають питання, і якщо ви хочете зміцнити довіру ваших покупців до Вас, потурбуйтесь про те, щоб вони змогли отримати відповіді, допомогу чи консультацію. Спосіб це зробити обирайте самі. У Вашому розпорядженні чат-боти, онлайн-чати, месенджері та підтримка за телефоном.

 

1 Коментар

  • Avatar

    John Hanson

    4 Січня, 2020 - 4:23 am

    “ A highlight of the event was the recruiting talk by coach Nelson North. I learned specifics about college recruiting from the perspective of someone who has done it successfully at different amateur levels. The three A’s he emphasized – Ability, Academics, and Attitude ”

Залишити Коментар

Немає товарів у кошику.